Jeugdwerking


TC Lierde nam in 2018 een vernieuwde start op hun nieuwe buitenterreinen. Hierdoor kende de jeugdwerking een prachtige evolutie en groeide TC Lierde uit tot een spetterende club voor jong en oud.

In deze lessen wordt er op een zeer uitdagende, plezante, gedifferentiëerde manier aandacht besteed aan tennis. In de zomer wordt er op buiten- en binnenterreinen gespeeld (Bij regen wordt getracht de lessen te verplaatsen naar de sporthal De Zandloper in Lierde). De winterlessen gaan door in de sporthal de Zandloper in Lierde.

  • Tennisspecifieke bewegingen en technieken aanleren
  • Coördinatie en motorische ontwikkeling bevorderen
  • Baltechniek
  • Spelen en ontdekken
  • Stimulatie en motivatie van de creativiteit

Lesmomenten

De tennislessen voor de jeugd gaan door op woensdagnamiddag, zaterdagvoormiddag en zondagvoormiddag. Om in de jeugdwerking goede kwaliteit aan te bieden stellen we groepen samen bestaande uit 4 à 6 leerlingen. De leerlingen worden ingedeeld naargelang de leeftijd en hun ervaring.

Trainers

Wij hebben een team van uitmuntende trainers. Wil je ons team vervoegen dat kan. Stuur je een mail naar volgend adres: KLIK HIER

Jeugdcoördinator

Wij hebben een gekwalificeerde jeugdsportcoördinator: Brecht Baeyens, die alles in goede banen leidt met het jeugdcoördinatie team.