Start met de mooiste sport ter wereld! Padel

Padel is de snelst groeiende sport in België. Veel volwassenen willen padel eerst eens proberen alvorens zich lid te maken van onze club. 


Tijdens de start to padel krijg je een aantal regels, tips en trics en technieken aangeleerd waarop je in de toekomst verder kan bouwen via individuele of groepslessen voor volwassenen. Ideaal om met vrienden of vriendinnen te doen en heerlijk te sporten en nadien te ontspannen.


De start to padel gaat door op onze 2 padelterreinen van TC Lierde.


Een eerste lessenreeks gaat door op woensdag avond waarbij je gedurende 1u30 de knepen van de padelsport kan aanleren. We organiseren twee start to padel groepen van 19u00 - 20u30 en van 20u30 -22u00 op 2 terreinen (max capaciteit van 16 personen, dus snel inschrijven kan nodig zijn). We starten met 3 lessen gepland op 20/6 – 4/7 - 11/7
Een tweede lessenreeks gaat door op vrijdag avond vanaf 6/7 op 2 terreinen van 19u00 – 20u30 en van 20u30 -22u. De lessen gaan door op 6/7 – 13/7 – 20/7.

Prijzen incl materiaal/verzekering : 60 €

Voor inschrijvingen en verdere vragen kan je deze altijd stellen via mail op: KLIK HIER.

De deelname aan de lessen is pas mogelijk bij volstorting van het lesbedrag.

Bij start to padel staat ook plezier maken op de eerste plaats. Ook al zal je verbaasd zijn van de progressie die je kan maken op zeer korte termijn.

 

Alle spelers worden automatisch verzekerd van zodra de betaling ontvangen is en als ze deel nemen aan de lessen.

Alvast heel veel plezier!