Start met de mooiste sport ter wereld! Padel

Padel is de snelst groeiende sport in België. Veel volwassenen willen padel eerst eens proberen alvorens zich lid te maken van onze club. 

Wat:

Tijdens de start to padel krijg je een aantal regels, tips en trics en technieken aangeleerd waarop je in de toekomst verder kan bouwen via individuele of groepslessen voor volwassenen. Ideaal om met vrienden of vriendinnen te doen en heerlijk te sporten en nadien te ontspannen. 5 lessen van 1u30 en een meet en play.

Waar:

De start to padel gaat door op onze 2 padelterreinen van TCLierde.

Wanneer:

Een  lessenreeks gaat door op vrijdag avond waarbij je gedurende 1u30 de knepen van de padelsport kan aanleren. We organiseren twee start to padel groepen van 18u30 - 20u00 en van 20u00 -21u30 op 2 terreinen (max capaciteit van 16 personen, dus snel inschrijven kan nodig zijn). Lessen gebeuren op afspraak.

kostprijs:

incl verzekering : 90 €

Inschrijven:

Voor inschrijvingen en verdere vragen kan je deze altijd stellen via mail op: KLIK HIER.

De deelname aan de lessen is pas mogelijk bij betaling van het lesbedrag.

Bij start to padel staat ook plezier maken op de eerste plaats. Ook al zal je verbaasd zijn van de progressie die je kan maken op zeer korte termijn.

Alle spelers worden automatisch verzekerd van zodra de betaling ontvangen is en als ze deel nemen aan de lessen.

Betaling gebeurt op de inschrijvingsdag of per overschrijving op rekeningnummer: rekeningnummer: BE29 0013 7214 9064 met mededeling "naam speler + lesgeld winter 2019".

 

Alvast heel veel plezier!