Wil je vrijblijvend info rond tennis?


Dat kan. 


Je mailt ons om een afspraak te maken. : KLIK HIER

Start to Tennis

Start to Tennis is een voordelig en compact lessenpakket voor volwassenen, met een lessenreeks, aangepast materiaal en plezierige speelmomenten. Specifiek voor beginnende volwassenen tennissers leer je in versneld parcours de basisvaardigheden van tennis.


Leren tennissen was nooit zo gemakkelijk!


Wij organiseren start to tennis voor 70 euro. In deze prijs is de verzekering inbegrepen en krijg je 6 sessies van 1,5 uur onder begeleiding van een ervaren coach. De groepen zijn beperkt tot 4 (max. 5) personen.
Heb je geen eigen racket dan kan je materiaal van de club gebruiken voor 15 euro per persoon. Dit is voor het gebruik gedurende de hele lessenreeks. De lessen gaan door op maandagavond, vrijdagavond en zondagvoormiddag.


Inschrijven kan vanaf 1 maart door te klikken op tennisvlaanderen.be. Je zoekt in het aanbod naar de les van interesse en klikt op "inschrijven" rechts van dit aanbod.


Samengevat: lessenreeks van 6 sessies van telkens anderhalf uur. Dit alles voor 70€. Materiaal kan gehuurd worden aan 15€ per lessenreeks! 

Vervolglessen

De vervolglessen lopen parallel maar zijn sessies van 1u op maandagavond, vrijdagavond en zondagvoormiddag. Ook hier zijn er 6 lesweken. Hier maken we onderscheid in het tarief volgens het aantal deelnemers per lesmoment. Deze blijven echter heel democratisch: 25€ per uur als je alleen les volgt, 20€/u met 2 personen, 15€/u met 3 personen en 10€/u als je met 4 deelnemers bent.

Inschrijven kan vanaf 1 maart door te klikken op tennisvlaanderen.be. Je zoekt in het aanbod naar de les van interesse en klikt op "inschrijven" rechts van dit aanbod.